Catatan

Tunjukkan catatan dari Oktober, 2015

Lari _merapu_exhausted_

Imej
Lari..
Kalaulah mampu berlari..
Tak sebenarnya.. Tak perlu pun fikir lajuka, lembab ka,seciput ka langkah tu. Yang penting.. Lari... lari biar kabus debu keliru dibawa dan disapu angin lalu. Cenggitu


Cerita sem lepas.

Letih, letih mak enon wey MasyaAllah letih.. Panas terik betul meredah lebuhraya dari USIM Nilai ke UIA Gombak Dehidrasi tu tak terkata.. Menggelupas kulit muka gue.. Baru panas dunia.. haish nauzubillah.. mudah2an Allah pelihara..
Then, angkut segala barang dia yang memenuhkan kereta VIVA manual  yang aku sewa dari coursemate aku. Separuh hari rm55 so 12jam lah aku sewa ceritanya.
punyalah susah nak cari kereta sewa.  sebabnya kak Mimi dan abg Ramzan yg aku selalu sewa kereta tu balik kampung.
To usim student, kereta sewa kak mimi ni kancillah memang. dan of course aku sewa manual. aku boleh bawa booth; manual &auto.
btw manual ni lagi murah ^_^ kalau manual separuh hari dari kak mimi baru rm 50 kalau auto rm55. bolehlah setakat nak merayau. bukannya nak buat kereta pengantin pu…