Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari, 2017

Tenggelam Timbul

Ini suatu hikayat panjang dan bosan sebab takda emoticon bagai.
Bismillah......

Lama betul aku punya tenggelam timbul, Tak istiqamah bil amal langsung. Tahap kentut aku punya istiqamah nya pun. Dalam tempoh 6 bulan yang terkini, wallahi banyak sangat benda dan perkara terjadi. Sakit jiwa, sakit minda dan dalam masa yang sama penyucian jiwa dan peningkatan hikmah dalam menggunakan akal insyaAllah.
Namun, ada juga masanya aku memang rasa lost. Lonely tu jarang la. Sebab aku masih dengan tabiat yang sama. Once... Arakian aku ada ja terdetik rasa lonely aku memang akan terus start safi dua roda (panggilan motor kesayangan aku bagi yang tak tahu) then aku akan bawa diri ke mana-mana masjid besar. 
Yups, im a girl. but still im just an ordinary girl. Memang orang yang kenal #annamujahadah akan nampak she looks like a tough muslimah, tapi the other sides of me, sumpah aku cuma marhaen yang lemah. Akal yang nipis bak bilahan rambut, (okay itu lirik lagu) atau boleh ja  nak diumpamakan iman yg…

SALE TSHIRT mUSLIMAH ! SALE Raikan Ukhuwah 😏😏

Imej
Bismillah...  Lama-lama terhilang jejak, MasyaAllah bersarang wey blog ni.. Banyak betul benda yang berlaku sampai aku sendiri terkeliru.  Apakah ini ujian atau Nikmat buatku. fuhh~😇😇 😇 mungkin ianya Nikmat Ujian kot anna. 

apapun Alhamdulillah thummalhamdulillah..😏


SALE T-MUSLIMAH! SALE T-SHIRT MUSLIMAH!
SALE TSHIRT MUSLIMAH dari TEAM T-SHIRT DAKWAH



Memandangkan kak anna adalah one ofejen rasmi Tshirt Dakwah, dgn id#annamujahadahJadi di sini nak war-warkanSALE T-SHIRT DAKWAH yang sedang berlangsung. Sale Raikan Ukhuwah, Moga ukhuwah sweet2 sentiasa, till Jannah InsyaAllah.

"Kenapa kena beli T-shirt ni kak? "
Sebab Baju Muslimah dari Team Tshirt Dakwah kainnya memang ohsem,
dan designnya pun ohsem serius baq hang. Harganya sangat berbaloi dan berpadanan dengan kualiti tshirtnya.
Wohhaa~ mana bajunya kak bikin kempunan nak tengok ni.
Nah ini baju-bajunya. Banyak design yang menarik ni. Cer usha

KATALOG DESIGN KOD BF
(BF01-BF06)