Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari, 2010

RAHSIA TARIAN POCO-POCO(AWAS!)

Imej
Rahsia Tarian Poco-Poco
AWAS! ANDA YAKIN DENGAN TARAF KEHALALAN TARIAN INI!






Alhamdulillah kerana kita semua masih bernafas lagi dengan izinNya. Saya ingin berkongsi dengan rakan-rakan semua tentang tarian poco-poco yang sedang hangat ditarikan oleh semua lapisan masyarakat, umumnya masyarakat kita yang beragama Islam terutama ketika manghadiri kursus.

Sebenarnya tarian poco-poco ini berasal dariFilipina bukannya dari Indonesia. Ia ditarikan oleh masyarakat yang beragama kristian ketika mereka menghadiri upacara sembahyang mingguan mereka. Lihatlah sahaja bagaimana pergerakannya, yang membentuk salib. Mungkin kita tidak perasan kerana kita suka mengikut-ikut sesuatu yang baru tanpa usul periksa.

Inilah cara musuh-musuh Islam mengenakan kita sedangkan kita tahu apabila kita melakukan sesuatu yg menyerupai sesuatu agama maka kita dikira merestui agama itu seperti amalan yoga yang telah difatwakan haram kerana menyerupai agama Hindu.Cuma tarian poco-poco ini belum difatwakan haram lagi.

Ma…

iNILah SURatan-NYa(KORANG TAU DAH KA?)

Imej
astaghfirullah..dasyat..hampir ana tak solat isyak.. ntah macam mana tertidur semalam. "Allah tidak pernah menzalimi hambanya melainkan merekalah yang menzalimi diri sendiri" oh tuhan betapa Engkau Maha Pengasih dan Maha Penyayang. tup..tup dengan seizin Allah, ntah macam mana..prak..!!sakitnya kepala aku.. gila sapa la punya kerja..dah..dah tok sah nak tuduh orang. dalam bilik tu ana sorang ja yang tidoq.. astaghfirullah! sekarang dah pukui berapa! tak solat isyak. macam tak sempat ja. ana sedaya mengumpul tenaga melawan ikatan syaitan..mak ai.. pukul 5pagi. Alhamdulillah, syukur pada Allah. sempat juga solat isyak..ntah benda laghoapa ana buat semalam hingga ana dikifarahkan sebegini. masya-Allah. gila, semalam nyaris-nyaris ana mesej dengan seorang ikhwah tanpa urusan yang hak..penyayangnya Allah. jika ada kesalahan, pantas saja Dia memberi peRinGatan. hebat! mantap TaRbIyahNya. sama2 kita ambil IBraHnya(pengajaran)..insya-Allah.. ingat inilah bahaya fon..padahal ana pinja…

BAHAYA! AJL 24 unsur illuminati dan Freemason?

Imej
segala puji bagi Allah kerana dengan seizin-Nya, masih dapat kita nikmati nikmat terbesar iaitu nikmat iman&islam.dasyat dan bahaya benda ni.ana dapat info ni pun time ana join program tarbiyyah, BE A STAR 29&30 Januari 2010 kat Nibong Tebal,anjuran syarikat ISTIMRAR.ana mmg tak minat dengan AJL.tak serasi dgn naluri seorang muslim&mukmin.LAGHO.tp pelik, adik2 bawah ana hmm..bukan salah depa. ana yg kurang mentarbiyah mereka.maafkan ukhti ya!semoga Allah berikan peluang utk ana bimbing usrati.jka berkesempatan utk diijab kabulkan, semoga zauji(suami,hehe) juga berfikrah agama(utk permudahkan gerakan dakwah), insya-Allah
(info ini ana copy dari blog seorg akhwat lepas dengar forum dari ikhwah dan produksi syarikat ISTIMRAR)

Minggu lepas, blog Jejaki Tinggalan Rasul (JTR) mengajak anda memerhati dalam Negara kita sendiri apa yang telah dilakukan oleh si Antichrist berkaitan dengan senibina KLCC. Terdapat pelbagai clue-clue menarik yang sangat memeranjatkan bagi mereka yang as…