Langkau ke kandungan utama

TUDUNG LYCRA CHIFFON LAYER MURAH! RM38


TUDUNG HAZIQ COLLECTION


(A) Tudung LYCRA CHIFFON LAYER XL 


Tudung Lycra Chiffon Layer Haziq Collection Saiz XL 
(HCL 01)
Harga: RM38
In Stock: 1 helai


Tudung Lycra Chiffon Layer Haziq Collection Saiz XL 
(LCD H02)
Harga: RM38
In Stock: 1 helai


P/s: untuk pertanyaan, boleh mesej ke nombor 013-4740326.
Atau lebih mudah hubungi saya di fb: Anna Mujahadah

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

DESIGN baju kelas MRSM KLAWANG

Bismillah walhamdulillah assalamualaikum warahmatullah
Post kali ini adalah khas kepada adik-adik pelajar  kelas 2 al-razi MRSM KLAWANG. minta maaf sangat-sangat atas kelewatan kak ana publishkan post ini. Pada post ini, akak masukkan design untuk baju kelas (lelaki dan perempuan) dan baju untuk pelajar perempuan. Ini adalah design baju yang kak ana cuba buat untuk adik-adik berdasarkan permintaan nadz eira.



BAJU KELAS LAKI DAN PEREMPUAN ADA 4 DESIGN. YANG BELAKANG AKAK BUAT SATU JA.PILIH2 LA YA.




















Maaf sangat-sangat atas segala kekuarangan design ini. kak ana tak sure adik-adik nak ungu jenis mana.  Maka untuk design baju kalian, akak ada pamerkan dua jenis warna seperti gambar di atas. Harap adik-adik berpuas hati.
Ada apa-apa masalah boleh hubungi kak ana. 013-4740326 emelkan kepada mujahadah@ymail.com

Terima kasih kerana sudi membaca post kali ini.



Kiriman Cinta: Komik Muslimah

Entah berapa kali aku kucup Komik  kiriman Cinta dalam keimanan dari sahabat ini. Terharu...
Salam cinta dari Malaysia juga. Pengen nanges. Terharu bangat ni ukhti Dhiba...  :')
Komik Muslimahnya sudah sampai.
Hadiah dari pelukis dan pengkarya Komik Muslimah ini sendiri.
Sebenarnya saya hanya tanyakan bagaimana ingin mendapatkannya di Malaysia, tiba-tiba ukhti Dhiba terus mempelawa ingin menghadiahkannya kepada saya.

Semestinya sesuatu yang sangat special buat saya.
Semoga ukhuwah kita kekal selamanya. Ke syurga insyaAllah~amin...
Syukran mba.

 Al-Kisahnya, masa mak pergi sekolah tadi, Mak tiba-tiba bawa bungkusan balutan macam hadiah gitu. Dalam fikiran.
Ukhti Dhiba... Komik Muslimah.. Cepatnya dah sampai MasyaAllah. Baru minggu lepas berbalas emel. Tiba-tiba hari ni dah sampai ke tangan.

Ukhti Dhiba adalah sahabat blogger dari seberang. Ya sahabat dalam keimanan yang dikenal melalui laman blogger. Saya mengenali beliau melalui tiket lukisan.


Saya bukanlah pelukis. Hanya seorang penco…

Mutiara Kata

"Demi Allah Yang Esa, ssungghnya tak sediakan jalan yang mudah utk menuju cintaMU, mnitis air mata tatkala merasa semakin jauh..tetapi janji Allah tetap segar & mekar tiada pengkhianatan..krana ku tetap yakin, Allah mengatakan "wajiblah cintaKU kpd org2 yg berkasih syg padaKU.."
(As-Syahid Hassan alBanna)
Hati kita ibarat sepohon pokok yang kekeringan, suburkanlah ia dengan siraman Zikrullah..pasti ianya mekar lantas membuahkan buah amal seranum halawatul iman.......usah biarkan ianya layu dengan racun dunia.....pagarilah ianya dengan tembok puasa kerana puasa itu menundukkan nafsu serta mendidik jiwa.. *credit dari sahabat yang bernama huda di friendster ana