Khamis, 2 Februari 2017

SALE TSHIRT mUSLIMAH ! SALE Raikan Ukhuwah 😏😏


Bismillah... 
Lama-lama terhilang jejak, MasyaAllah bersarang wey blog ni..
Banyak betul benda yang berlaku sampai aku sendiri terkeliru. 
Apakah ini ujian atau Nikmat buatku. fuhh~😇😇
😇 mungkin ianya Nikmat Ujian kot anna. 


apapun Alhamdulillah thummalhamdulillah..😏


SALE T-MUSLIMAH!
SALE T-SHIRT MUSLIMAH!
SALE TSHIRT MUSLIMAH dari TEAM T-SHIRT DAKWAH




Memandangkan kak anna adalah one of ejen rasmi Tshirt Dakwah, dgn id #annamujahadah Jadi di sini nak war-warkan SALE T-SHIRT DAKWAH yang sedang berlangsung.
Sale Raikan Ukhuwah, Moga ukhuwah sweet2 sentiasa, till Jannah InsyaAllah.

"Kenapa kena beli T-shirt ni kak? "
Sebab Baju Muslimah dari Team Tshirt Dakwah kainnya memang ohsem,
dan designnya pun ohsem serius baq hang.
Harganya sangat berbaloi dan berpadanan dengan kualiti tshirtnya.

Wohhaa~ mana bajunya kak bikin kempunan nak tengok ni.
Nah ini baju-bajunya. Banyak design yang menarik ni. Cer usha


KATALOG DESIGN KOD BF
(BF01-BF06)


























Ajak geng sekepala satu kumpulan berjimba seiring sehaluan hangpa sekali tau,
untuk yang harga diskaun more than
3pcs atau 10pcs tu
DESIGN BOLEH CAMPUR-CAMPUR
 dapat diskaun, b
oleh pakai sedondon.

Ha kot nak bagi hadiah suprise oh terkejut kasih sayang cinta berbunga-bunga dekat geng ukhuwah fillah hangpa pun boleh wey

Oh ya, untuk makluman kalian, 

Tarikh sale: 2 Feb- 8 Feb (7hari sahaja)
Tarikh Delivery : 10 Mac (siap awal, kami pos awal)

Boleh campur kod dan design untuk dapatkan harga diskaun.
Postage
*bergantung kepada kuantiti


Saiz S-8XL boleh order
Extra saiz 4XL dan 5XL + RM6 sehelai
6XL dan keatas +RM12 sehelai


Dan heheheee BOLEH CETAK NAMA SENDIRI?

"erm kak anna kalau kami nak cetak nama masing2, kira macam mana?"
Okay, kalau hangpa nak cetak nama, ni haaa ini harga utk cetakan

Cetak Nama 
Rumi +RM4 sehelai
Jawi +RM5
Ajak kawan-kawan sekali tau, dapat diskaun, jimat postage.
Boleh pakai sedondon.

Anything kabur-kabur dan pening-pening lalat just pm ja kak anna ya
 wohhaaaa~ moga ukhuwah bermanis-manisan hingga ke sorga.. Amin.. ^_^

(ws) +601120580363
annamujahadah

Tiada ulasan:

Surga Di hatiku