Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac, 2017

Surga Di hatiku

Hakak Hemo--hemo (akak emo)

Masa menonton @SYTD_2
Cuma rasa mcm sebak&sebu~takhujan pun
Jeda~kelu~pengap
Memang takterjemah jiwa yg koyak
Tapi hari-hari sesudah menontonnya
seperti hari ni tudia~dari pagi aku dah rabak
😭😭😭😭

Terksesan juga dijiwa. Walaupun endingnya kurang lebih dengan cerita yang pernah gue nonton./
Sebenarnya sempat menjeling dan pandang orang sebelah. dan hmmm hmm.. mata dia bergenang.. dan dia diam..
okay Dia tersentuh ya...  😏

"macam mana untuk certia indon pertama?" 😖😖😖😖

"hmm..okay..nice"

"macam ni lah jenis2 cerita yang aku tengok.?"
😁 "hmm patutlah hang emosional"

"ngek lah. Orang maksudkan pengisian untuk cerita tu."

Hahahaa~ well thanks for having me..



Tapi seriuslah karya asma Nadia untuk yang kali ni memang best. Pada pandangan aku Pengarah dia boleh ja buat ending dia dan letak lagi impak sedih kaw kaw.. tapi untuk "Surga yang Tak Dirindukan"  ni dia just nice ja.. Dia macam sekali lalu kesan dia …